Pont

Negyven éves leszek idén: amit el akartam mondani, úgy gondolom elmondtam, elkezdtem ismételni magam, a színvonal nagyon egyenetlen lett. Az öncenzúra megjelent, betiltott és megtiltotta a további “működést”! Én leszek a költő, aki nem ír, a nemírás lesz a programom (mosoly). Előre nem látható ideig pontot teszek a Versem végére. Nem új ez a gondolat számomra, a tavalyi év gyakorlatilag ennek jegyében telt, gyermekkoromtól kezdve “lételemem” volt a versírás, nem egyszerű elszakadni!Én leszek a költő, aki nem ír, a nemírás lesz a programom (mosoly). Előre nem látható ideig pontot teszek a Versem végére. Nem új ez a gondolat számomra, a tavalyi év gyakorlatilag ennek jegyében telt, gyermekkoromtól kezdve “lételemem” volt a versírás, nem egyszerű elszakadni!

A Jazz Five zenekarral természetesen folytatjuk az előadásokat, melyekben a verseim felcsendülnek, illetve egy nagyon kedves debreceni zenekar szövegírójaként egy új kihívás adatott számomra.

Talppal az ég felé címmel összeállítottam a Ki talál ki? és a Babonás kéményseprő megjelenését követően született verseimet, melyet itt a honlapon közzé is teszek, hátha talál benne az érdeklődő néhány jó sort.

Isten áldja az Olvasót!

András

Csíki András Talppal az ég felé

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.