A jó testvérváros

A perben fontos szerep hárul a Monturist többségi tulajdonosára, Gyergyószentmiklós testvérvárosára. Annak megbízottját, Karsay Károly alpolgármestert tavaly februárban hallgatta ki az ügyészség. Alapos munka volt, 5 és fél órán keresztül tartott és az eredmény egy 21 oldalas, igen tartalmas, minden részletre kiterjedõ tanúvallomás lett, amibõl alább részletek olvashatóak.
Amint a találomra kiragadott 12. oldalról is kiderül, az alpolgármester úr számos rossz dolgot hallott innen-onnan Mezei Jánosról, s azokat részletekbe menõen el is mondta, ha volt közük az ügyhöz, ha nem. A törvény embere pedig ismét szorgos írnoknak bizonyult, semmi pénzért nem vetette volna közbe egyszer sem, hogy “Tessék mondani, ezeket mind csak hallomásból tudja, vagy van valami bizonyítéka is?”, azzal meg láthatóan nem akart megsérteni egy ilyen köztiszteletben álló külföldi úriembert hogy felhívja a figyelmét, hogy a rágalmazást a törvények nem díjazzák.
De hogy legyen valami konkrétum is a tanúvallomásban, azt tisztán és világosan kijelentette, hogy meghatalmazása van az V. Kerület önkormányzatától arra nézve hogy bejelentse, anyagi követeléseik vannak Mezei Jánossal szemben. Az összeget akkor még nem árulta el, hogy maradjon késõbbre is némi izgalom.
Mindezek itt olvashatóak:
karasay-karoly-vallomas

Kategória: "barátok", tények, ügyészség | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük