Ha az érdek úgy kívánja…

…akkor egyes emberek szinte bármire képesek.
Ezt példázza az is, hogy tavaly április elsején Virág Zsolt önként jelentkezik az ügyészségen, azért, mert olyan információk birtokába jutott, amelyek segíthetik az ügy tisztázását, ezért fontosnak tartotta, hogy azokat a bûnüldözõ szervek tudomására hozza (s ez nem áprilisi tréfa ám).

V-ZS-vallomas-1
V-ZS-vallomas-2

A “éber” ügyvezetõ, mintha nem tudná, hogy a hatóságok szeme mindent lát, nem sajnál idõt és energiát azért, hogy személyesen tudja “tájékoztatni” az ügyészséget … no nem a per tárgyáról, hanem arról, hogy vannak akik átlátnak a szitán, leleplezik a hatóságok ténykedését és azon vannak, hogy a két önkormányzat közötti nézeteltéréseket békés úton tisztázzák.
S ha lúd legyen kövér alapon úgy számol be a GyergyóTV-ben elhangzottakról, hogy az Árus Zsolt által elmondottakat a Nagy Zoltán szájába adja, hisz az még ijesztõbb, ha a “város második embere” mondja azokat.
Ha az érdek úgy kívánja, akkor a Monturist ügyvezetõje munkanapon, munkaidõben úgy szolgálja a cég érdekeit, hogy (bizonyára szolgálati autóval) Marosvásárhelye utazik, ahol igyekszik jól bemártani a román hatóságoknál a város vezetõit meg a Székely Nemzeti Tanácsot (ami – hirribile dictu – be sincs jegyezve Romániában!).

Kategória: "barátok", jóakarók, tények | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük