Krónikus aluszékonyság ellen *

Emberek tömegeit kínozza ez a szörnyû kór! Megkeseríti az életüket, tönkreteszi családjukat, elveszítik miatta a munkahelyüket, a társadalom peremére sodródnak. Valódi rémálom, mondhatnánk stílszerûen. Saját tapasztalatból tudom például, hogy milyen stresszt jelent az egész családnak, amikor száz kilométereket vezetek úgy, hogy közben alszom.

Vannak, akik gyógyszereket vesznek ellene naponta marokszám.
Mások kilószámra vásárolják a kávét.
Van olyan, aki kaktuszokat ültet a cipõibe.
S ez nem minden, biztosan létezik még számos elkeseredett kísérlet, de mindegyik csak ideig-óráig tudja a problémát megoldani.

Ennek azonban most vége! Megvan a tökéletes megoldás, ami örökre elûzi az álmot! Itt van amire oly sokan vártak, a világszerte szabadalmazott Sérv-2000!

serv-2000

Hiszik ezt? Ránézésre egy ártatlan, magatehetetlen cafat, de ha munkába állítják, csodákra képes. Klinikai kísérletek kimutatták, hogy cecelegyek tömegeivel is felveszi a versenyt, s a kísérleti alanyok akkor is ébren maradtak, ha egyszerre egy egész doboz altatót adtak be nekik. Csodálatos, nemde?

A fenti képen a prototípus látható, hála és köszönet érte Solti doktornak:

Solti-Norbert

Innen már csak egy rövid várakozás van hátra, hamarosan beindul a sorozatgyártás és emberek milliói számára véget ér a várakozás, elérkezik a megváltás pillanata.

És ez még nem minden! Azt gondolhatnák, hogy ez egy roppant drága módszer, amit csak a kiváltságosak engedhetnek meg maguknak, de ez nem igaz. Szakértõk becslései szerint ha sorozatgyártásra kerül annyira olcsó lesz, hogy bárki megengedheti majd magának, sõt, az igen súlyos kórban szenvedõk akár kettõt is beültettethetnek maguknak, mindössze 20%-os felár ellenében! Hihetetlen, nemde?

Az pedig külön örömmel tölt el, hogy ennek a bámulatos eszköznek a megalkotásában és két héten keresztüli tesztelésében magam is részt vehettem. Soha nem fogom elfelejteni ezeket a napokat!

Végezetül illesse hála és köszönet a megyei sürgõsségi kórház odaadó személyzetét, akik nélkül most nem számolhatnék be minderrõl. Megható az a törõdés, családias hangulat ami itt fogadott és végigkísért, mindig jó érzéssel fogok visszaemlékezni az itt töltött napokra!

* Figyelem, az írás termék-megjelenítést tartalmaz!

Kategória: Mindennapjaink a 21. században | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?