Helyes!

Megelégedéssel olvasom, hogy a bíróság újabb harminc nappal meghosszabította Mezei János fogvatartását. Mindenki számára világos, hogy ez a helyes cselekedet, legalább két ok miatt:
1. A Gyilkostó üdülõtelep ugyan nem olyan nagy kiterjedésû, de azért még jó sok négy áras telek található ott, márpedig azokat meg kell védeni ettõl a megveszekedett gonosztevõtõl, nehogy már további négy árakat kótyavetyéljen el potom 27.000 lejekért. (Egyáltalán hogy jön õ ahhoz, hogy 800 lej leltári értékû telket mélyen áron alul, 27.000 lejért vesztegessen?)
2. Aki képes arra, hogy kikölcsönöz egy videófelvételt, az bármilyen gaztettre képes. Nekem is vannak gyermekeim, joggal féltem az életüket, s addig vagyok nyugodt, míg a polgármester a várostól jó messze, rácsok mögött van.
S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen szörnyû bûncselekményeket követett el a letartóztatás idején, a rendõrségi fogdában. Biztos információm van például arra nézve, hogy minden áldott nap reggelizett! S ez mind semmi, arról is tudni lehet hogy naponta nem egyszer, hanem sokszor vett levegõt. Vérfagyasztó dolgok ezek!
Azt gondolom hogy minden jóérzésû, törvénytisztelõ ember nevében mondhatom, hogy a bíróság akkor jár el helyesen, ha a polgármestert mindaddig bezárva tartja, míg sikerül eldönteni, hogy ezen förtelmes cselekedetek miatt az akasztás vagy a fõbelövés a méltó büntetés. Segítõ szándékkal még azt is elmondom, hogy a dilemma gyorsan feloldható: akasszák fel egy gépfegyverre. De még ma, ha lehet!

ui.
Hadd szóljak pár jó szót az ügyben eljáró ügyészekrõl is. Nem tudom, hogy hányan foglalkoznak ezzel a szövevényes üggyel, de az alaposságukat csak dicsérni lehet. Sajtóinformációkból tudni, hogy a feljelentést tavaly tavasszal tette a Monturist vagyonának éber felvigyázója, elmondható tehát bátran, hogy a legnagyobb nyomozókat megszégyenítõ alapossággal járnak el, minden egyes négyzetméter ügyét kerek egy napig vizsgálták, gondolom nagyítóval, négyzetmilliméterrõl négyzetmilliméterre. Azt kívánom nekik, hogy ne adják fel, folytassák áldozatos munkájukat, mert a közösségnek joga van megismerni az ügy legapróbb részleteit is! Azokkal semmiképp ne törõdjenek, akik képesek háborogni azon, hogy mindegyikük havonta többszörösét viszi haza az adófizetõk pénzébõl annak, amennyi az állítólagos kár.

Kategória: Államérdek, Mindennapjaink a 21. században, Politika | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?