A prefektus nem érti

Szegény embernek komoly szövegértési problémái vannak, legalábbis az derül ki abból a válaszából, amit arra a levelemre küldött, amiben ismételten felszólítottam, hogy tegyen eleget a novemberi petíciómban foglaltaknak:

rasp.Arus_.Zsolt-2-1.pdf

No de sebaj, rajtam nem fog múlni, s míg a 30 nap le nem telik (van még belõle 19), addig levelezgethetünk, én igyekszem neki segíteni. Jelen esetben a levelére adott alábbi válasszal:


Tisztelt prefektus úr!

Hivatkozva a január 13-én kelt, 36 számú válaszára a következõket szeretném a tudomására hozni:

A 2015 november 16-án kelt petíciómban világos kéréseket fogalmaztam meg, s azok jogalapjaként több jogszabályt is megjelöltem. A határozott kérésem az, hogy hagyjon fel a kifogások keresésével, a kérések és helyzet félremagyarázásával! Ön egy felelõs beosztásban levõ, magas képzettségû tisztségviselõ, aki ezzel a magatartásával nem csak saját személyére, de az ország kormányára is szégyent hoz. Kérem, hogy amennyiben nem ismeri kellõképpen, úgy tanulmányozza a megjelölt jogszabályokat, majd tegyen eleget a petíciómban foglaltaknak.
Tájékoztatásképpen jelzem, hogy Hargita megyei kollégája is önhöz hasonlóan járt el ebben a kérdésben, õt azonban már jogerõs bírói ítélet kötelezi a petícióban foglaltak végrehajtására. Ebbõl kérem vonja le a helyes tanulságot: a kérésem jogos, s ha nem tesz neki eleget önszántából, akkor majd a bíróság fogja arra kötelezni.

Gyergyószentmiklós, 2016.I.14.

Üdvözlettel,

Árus Zsolt

Kategória: Államérdek, Ez Románia, Politika, Székelyföl éjjel-nappal | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?